Slow fashion: #1 Beteende - hur tar en första steget?

Dagen jag har pratat om så länge (här: I höst släpper jag podcast och här: Min podcast släpps 3 oktober + tre andra fina grejer) är nu äntligen här!

Idag är det premiär för min podd: Slow fashion - en podcast om hållbart mode. Eller egentligen igår 3 oktober. Podden släpptes då men eftersom det tog ett tag innan den plockades upp av Acast och iTunes (och det är ju via dem som de flesta av oss lyssnar) så ville jag vänta tills dess med att berätta om släppet.

Men nu! Nu finns den att lyssna på. Det är med lite darriga ben jag säger det - men mest är jag faktiskt förväntansfull. För att jag har jobbat så länge med den - och för att det känns så himla spännande att ha gett sig i kast med ett helt nytt medium: ljud!

Så, ja, här är första avsnittet, och det handlar om:

Första steget till en hållbar garderob

#1 Beteende  - hur tar en första steget?

Om att ta sig över den där tröskeln till en mer hållbar garderob, om beteendeförändringar och att hitta rätt strategier. Dessutom berättar jag och min gäst om våra bästa/värsta ursäkter till att inte ta det där steget…

Gäst: Elin Häggberg, teknikjournalist (teknifik.se) och en helt vanlig klädkonsument.

Lyssna nu

Podden finns att lyssna på via

eller direkt här:

Tack till avsnittets sponsorer

Tack också till dem som har gjort det här avsnittet möjligt, utan dem ingen podd:

Repamera – reparationer på postorder

Varié – utvald second hand på nätet

Stil & Ansvar – Sveriges största utbud av etiska och ekologiska väskor

Du hittar dem alla i min lista med Hållbara shoppingtips

För produktion och ljudmix står Beppo Ljudstudio

Och om/när du har lyssnat på poddavsnittet: berätta gärna dina tankar och funderingar! Jag är väldigt nyfiken!

Klicka gärna på hjärtat om du gillar inlägget, och följ mig på bloglovin' om du inte vill missa något och vill spara inlägg till sen.