Sex saker jag är extra tacksam för just nu

Det är så himla mycket roligt som händer just nu! Och bäst av allt är, att trots att det är en hel del i mitt schema, så känns det okej mycket. Så där lagom att jag verkligen känner att jag hinner njuta av precis allt också.

Här är vad jag just nu är så vansinnigt tacksam över att jag får göra: 

 • I onsdags höll jag min frukostföreläsning "Hur man tjänar pengar på hållbart mode" i Gävle för deras citysamverkan med lokala butiker och företag. Ett ämne jag är så glad över varje gång jag får prata om.
   
 • Igår torsdag drog jag med Ingrid under armen för fotografering av min nästa kollektion (studion låg fyra trappor upp utan hiss, tack Matt att du bar vagnen!). Än så länge är det mesta lite hemligt med den, men målet är release senare i år. För den här kollektionen jobbar jag med en fotograf som heter Matt Deneen, och vilket grymt team han hade plockat ihop igår: Nihal för makeup och Matilda för hår, och Matina och Jeffry framför kameran.

  Jag samlar ju på bra människor i livet, och Matt är en sådan person! Det här var första gången vi jobbade ihop, men ni vet när en träffar någon där allt bara är enkelt och smidigt?! Så har det varit genom hela projektet med honom (så tips: haffa honom om du ska fota något!) <3
JohannaN Matt Deneen
 • Igår släppte jag också den sprillans nya FATTA-kollektionen - med totalt 6 stycken nya smycken.
   
 • Ikväll fredag är det prisutdelning och gala för Stora Influencerpriset, där jag är nominerad till Årets röst. 
   
 • På onsdag åker jag till Chisinau i Moldavien för fem nätter. Jag åker på uppdrag av Svenska ambassaden i Chisinau och ska föreläsa samt hålla en workshop på en modekonferens som riktar sig mot moldaviska modedesigners och -producenter. Jag ska också tala på ett event i en hållbar modebutik och åka på en drös studiebesök med fokus på design och produktion. Att säga att jag ser framemot nästa vecka är en underdrift! <3 Tror det kommer bli så vansinnigt kul och intressant med massor av fina möten!
   
 • Onsdag 25e oktober föreläser jag om Slow fashion i Stockholm (Kl 19-20 i Söderledskyrkan i Hökarängen, öppet för alla och gratis) och lördag den 28e oktober är jag i Halmstad. Kl 14.45-15.45 på Stadsbiblioteket, och föreläsningen är öppen för alla och gratis. Kom om du kan!

Jag är som sagt så tacksam för alla de här möjligheterna. Och efter en vår och sommar där det kändes som att lite för mycket gick mig emot jobbmässigt ser jag verkligen till att njuta i fulla drag av det som just nu kan betecknas som ett bra flow! (för jag kan ju aldrig låta bli att tänka att det kanske bara är tillfälligt....)

Vad ser du framemot just nu? Och har du något som du är lite extra tacksam över att du får vara en del av i höst? 

Klicka gärna på hjärtat om du gillar inlägget, och följ mig på bloglovin' om du inte vill missa något och vill spara inlägg till sen.