Saker som händer 28 april

Den 28 april kommer det hända massor av fina saker med min butik på Frejgatan 47. Men innan jag berättar det vill jag säga två saker: 1. Tack för att ni är så många som har läst och kommenterat mitt förra inlägg: Den här jädra gratiskulturen. Känns fint att det inte är bara jag som blir arg, men såklart också sjukt tråkigt att så många kände igen sig. Inte ok! Men som flera av er som kommenterade sa, så kanske det blir förändring om fler och fler säger nej och inte gör saker gratis. Men det kan förstås vara väldigt svårt att tacka nej, så personligen hoppas jag framförallt på att fler slutar att fråga efter och förvänta sig gratisjobb! Och istället ser till att betala för sig, om det som sagt bara kan vara en symbolisk summa så betyder det ändå stor förändring.

2. Imorgon torsdag är ni alla som är i Stockholm varmt välkomna på After Work. Kl 18-20 bjuder jag tillsammans med The Waves We Make in till en härlig kväll. Så dyk in på en öl och träffa kul folk som alla tycker att det här med hållbarhet och hållbar livsstil är livet på en pinne! OSA och läs mer här: AW med The Waves We make och JohannaN

Så, nu till det som inlägget verkligen handlar om: den 28 april är ni alla välkomna på fest i butiken! (mer info om det kommer senare, men skriv gärna upp kvällen i almanackan!) Anledningen är att vi kommer att göra tre finfina förändringar (ja, jag säger "vi" för att Elise som är anställd är så jädra grym och att jag verkligen känner att vi två gör alla de här förändringarna tillsammans!). Och såklart vill vi fira med er!

Idag heter butiken lite slarvigt både JohannaN och Frejgatan 47, vilket är lite förvirrande då den är fylld med så mycket mer än bara mina smycken. Och så tycker jag verkligen att den förtjänar att få stå lite mer på egna ben. Så därför kommer den att byta namn och få en helt egen grafisk profil (berättar och visar såklart så fort det är helt spikat!)

Vi kommer också att släppa en sprillans ny webshop (den vi har nu ser ut så här: www.frejgatan47.tictail.com) där allt från butiken kommer att finnas för beställning till hela världen.

Och det tredje förändringen är att vi kommer att öppna upp butiken 6 dagar i veckan istället för 3 som nu. De nya öppettiderna blir då från 28 april måndag-fredag 12-18 och lördag 12-16.

Frejgatan 47
Frejgatan 47

Både jag och Elise är så galet peppade på allt detta - och vi är helt övertygade om att det här kommer att bli så himla bra. Och självklart hoppas vi att ni också känner så!