Säg hej till Veronika!

Under våren har jag haft förstärkning av en praktikant: Veronika. Det är bl a hon som styrt upp vår Tumblr och Pinterest. Och efter nästan tre månader tillsammans är det nu dags att säga hejdå, vilket vi i och för sig gjorde för dryga veckan sedan när jag flyttade till Stockholm. Men, det här avskedet betyder egentligen bara att fr o m nästa vecka så börjar Veronika istället jobba hos oss! Vilket känns så galet kul - ni vet, bra människor ska en hålla hårt i. Det betyder nu att vårt JohannaN-team består av mig, Johanna (i Stockholm), Veronika (i Umeå) och våra säljare i London: Linnea och New York: Amanda. Dessutom kan jag redan nu avslöja att vi alldeles snart blir en till, med ansvar för webshopen i Stockholm. Så ja, vi växer sakta men säkert och det känns såklart kul! Men nu dags att låta Veronika berätta lite mer om sig själv:

JohannaNVeronika

Hejsan! Veronika heter jag, är 21 år och bor i Umeå – där jag är född och uppvuxen! De senaste 3 åren har jag pluggat medie- och kommunikationsvetenskap på Umeå universitet och tar nu min examen. Vad jag gillar att göra på min fritid är att läsa, spela TV-spel, umgås med nära och kära samt löpning, dock sker det sistnämnda kanske inte flera gånger i veckan men när det sker är det himla kul! Jag har även ett intresse av mode och är väldigt intresserad av kommunikation och PR.

Jag skulle nog beskriva mig själv som snäll och söt som socker, men jag kan också bli väldigt tjurig och arg – dock är det aldrig särskilt långvarigt. Några saker som gör mig glad är minibullterriern Svea, en fin blombukett och nybakade scones med lemon curd! Vad som gör mig arg är orättvisor, ojämställdhet och att vissa människor inte kan förstå alla människors lika värde. 

Min roll på JohannaN kommer att vara kommunikations- och mediestrateg, vilket innebär att jag kommer sköta en del sociala medier, omvärldsbevakningen och skriva texter som ni förhoppningsvis kommer tycka är intressanta. Jag har under våren haft 11 veckors praktik hos Johanna och jag är himla glad att få fortsätta utvecklas hos och jobba för henne!

Kram!