Säg hej till Linnea!

Vi växer sakta men säkert, vilket är vansinnigt roligt, och förutom mig, Johanna, och Caroline är vi nu också en till. Linnea är vår säljare i London för Storbritannien och Irland, och står bl a bakom att vi nu finns på den fantastiska fina Slow Fashion-butiken The Keep Boutique i Brixton, London.  Så säg hej till Linnea: "Hejsan, Mitt namn är Linnea. Jag är ursprungligen en Östersundstjej som har varit bosatt utomlands de senaste 9 åren. Mellan inspirerande resor så har jag slagit läger i Dublin, New York och under det senaste året i London. Jag har en examen inom mode & handel, och har sedan dess arbetat inom allt ifrån butikschef, inköp till grossisthandel.

Jag har alltid haft ett intresse och en beundran mot de "mindre" inom modeindustrin. De som kanske aldrig får en lika stor chans att synas. De som värdesätter hållbarhet, framför massproduktion och de som vill skapa något unikt och eget. Därför, för ca ett år sedan så bestämde jag mig att ta reda på mer om dessa eldsjälar samt låta andra ta del av deras berättelse. Det färdiga resultatet blev en blogg - www.modecut.com
Det har varit ett spännande år i möte med en hel hop av entreprenörer som designar och säljer hållbart och unikt. Emellan bloggandet så är jag även en stolt representant samt säljare för JohannaN här i UK.
Om någon önskar fråga mig något eller vill tipsa om andra unika individer inom modeindustrin som behövs promotas - kontakta mig gärna på linnea@johanna-n.com, eller info@modecut.com.
Tack och hej,
Linnea"

Me