Rookies Fashion Show

Gårdagen var som sagt en helt fantastiskt bra dag, även om den också innebar full aktivitet från 8.30 - 22.30. I högklackat. Jag började morgonen med frukost med Johanna. Vi snackade företag, butik, mode, planer och vad som hänt sen sist vi sågs. Johanna är en sådan person som från början bara var en av mina återförsäljare, men nu har utvecklats till att mestadels, faktiskt, vara en väldigt fin kompis. (Och ja, jag fortsätter att tjata om det: men det absolut bästa med mitt jobb är alla fantastiska människor som på olika sätt blir en del av min värld! Älskar det!).
Därefter gick vi på Rookies modevisning arrangerat av Svenska Moderådet. Kul att se nya och lovande klädmärken, och väl där dök jag också på Linnea, som driver en lite annorlunda modeblogg, Modecut. Vi sågs innan jul i Östersund och började göra upp planer då för samarbete, så det var såklart kul att få chansen att prata vidare om det.
Alla bilder är lånade från Plezuro.