Replik: Hej då Frejgatan 47 och hej Afrodite!

Det är en väldigt märklig känsla av att se det som har varit en så otroligt stor del av mitt liv de senaste 2,5 åren se ut så här: 

Foto: Damon Hatefi

Foto: Damon Hatefi

Den här veckan har Replik helt städats ut. Lampor har monterats ner och levererats till dess nya ägare. Alla möbler och inventarier har sålts, lämnats till återbruk eller fraktats hem till mig. Nu är allt tomt och utstädat. 

Det känns på ett sätt väldigt vemodigt, men samtidigt också skönt. Jag har ju redan processat allt det här mentalt i över två månader, och när ett beslut väl är fattat tycker i alla fall jag att det är befriande att också få genomföra det. Och fr o m nu helt kunna fokusera på mina smycken med JohannaN samt den här bloggen, min bok och föreläsningar. Idag är nämligen sista dagen och om några timmar har jag besiktning av lokalen för att lämna nycklarna. 

Men alltid när något avslutas börjar också något nytt. Och det är precis vad som händer med Replik. Första augusti övertas min lilla bebis Replik av dess nya ägare. Afrodite Mauricci. Jag och Afrodite hittade varandra via facebook-gruppen Heja Livet! för någon månad sedan. Jag lade helt enkelt ut en efterlysning där om någon skulle vilja ta över min pärla, och hon peppade igång på idén!

Och på den vägen är det. Vi har de senaste månaderna träffats nästan varje vecka, lärt känna varandra, diskuterat och planerat. Så om jag säger att det känns fint att Afrodite tar över så är det nästan lite av en underdrift. Jag kan helt ärligt inte önska mig en bättre fortsättning och utveckling av det jag har påbörjat. Och jag är övertygad om att hon kommer att ta Replik vidare och till nästa nivå!

Så med det sagt: jag hoppas så innerligt att ni fortsätter följa Replik, för det ska jag göra. Skriv upp dig på hennes nyhetsbrev för att inte missa återlanseringen och allt annat kul som snart händer: 

Till nya Repliks nyhetsbrev

Själv ska jag fr o m imorgon förhoppningsvis ge mig i kast med det här som stavas semester! <3

PS. Har ni sett vad vansinnigt fint Elin på Teknifik skrivit om mig, blir alldeles varm i hjärtat: Länk-kärlek: Sommar 2017

Klicka gärna på hjärtat om du gillar inlägget, och följ mig på bloglovin' om du inte vill missa något och vill spara inlägg till sen.