Replik byter ägare, 30 % på allt!

För en dryg månad sedan berättade jag om det som kanske är mitt livs svåraste, men också modigaste, beslut: att sälja min älskade butik Replik. (Läs gärna hela blogginlägget är: Mitt livs modigaste beslut)

Mycket har hänt under de här veckorna, allt är inte klart än så jag vågar och kan inte berätta allt än. Men så mycket kan jag säga: det har varit en berg-och-dalbana utan dess like. Och i sinom tid kommer jag att berätta om det som gick enligt plan och det som absolut inte gjorde det. 

Foto: Damon Hatefi

Foto: Damon Hatefi

Ny ägare och butikstömning

Men i väntan på det kan jag i alla berätta om det som känns väldigt fint: Replik kommer med allra största sannolikhet att flytta till webben och få en ny ägare! Det känns så galet bra att det jag har byggt upp under de här åren kommer att få leva vidare. Med samma koncept och grundtanke, och med en person jag har största förtroende för. 

Så inför det är jag, Damon och Filippa (som är mina anställda) just nu i full färd med utflytt från Frejgatan 47. Sista dagen i världens finaste lokal är 31 juli, och innan dess ska allt alltså bort. 

Så därför kör vi nu 30 % på allt (utom JohannaN). Mycket hittar du i webshopen: www.butikreplik.se. Men ännu mer på Frejgatan 47. Så varmt välkommen att spana in det jag hoppas kommer bli dina nya hållbara garderobsfavoriter!

Och förutom alla kläder och andra finheter kommer också alla möbler och inventarier som belysning och annan inredning att säljas. Så om du eller någon du vet vill lägga vantarna på vad som helst som hör en butik till - så är chansen till fynd nu! Maila mig på johanna@johanna-n.com så berättar jag mer.

Vad jag ska göra i höst

Och så svaret på den vanligaste frågan jag får just nu: vad ska jag göra när Replik inte kommer att vara en del av mitt liv längre? Ja, jag ska fortsätta med allt annat. 

Smycken med JohannaN och bloggen, boken, föreläsningarna och allt annat som samlas under mitt Slow fashion-paraply. Det känns fantastiskt kul att redan nu har närmare 10 föreläsningar runt om i Sverige uppbokade i höst!

Och så ska jag vara föräldraledig på deltid med Ingrid. Så jag kommer nog inte vara sysslolös direkt. Istället känns det rätt fint och befriande att få ett ben mindre att stå på. Och istället få chansen att lägga ännu mer krut och kraft på bl a bloggen.

Samt att låta Replik drivas av någon som kan ge det den energi och kärlek som butiken verkligen förtjänar. 

Det ser jag framemot.

Men först: 30 % rabatt på allt på Replik

Klicka gärna på hjärtat om du gillar inlägget, och följ mig på bloglovin' om du inte vill missa något och vill spara inlägg till sen.