Repamera - snyggare lagningar är svåra att hitta

I stolt annonssamarbete med Repamera


Okej, handen på hjärtat! Har du också en hög med trasiga grejer som du inte riktigt kommer dig för att laga? Jag har. Alltid. 

Anledningen? Ja, helt enkelt för att det emellanåt är helt omöjligt att komma till skott. Och så drar jag mig lite extra bara för rädslan av att mina lagningar nog varken kommer att bli speciellt snygga eller bra gjorda.

Låt ett proffs laga

Just därför kan det vara riktigt värt att låta proffs göra det. Och det är här Repamera kommer in! Det kostar såklart en liten slant att inte göra det själv, men mitt tips är: ta kostnaden och dela det med tiden du gruvar dig och har dåligt samvete för den där lagningen som du borde göra. Då kommer du (i alla fall jag) inse att det är värt exakt varenda öre, och lite till. 

Nu kanske du har flytet att bo precis bredvid en skräddare - kul för dig! Men om inte (vilket gäller ungefär halva Sverige) så finns alltså Repamera. En proffsskräddare på distans.

Repamare - hela Sveriges skräddare

Det funkar så här: 

  • Du beställer enkelt hem en påse via deras webshop (du väljer lätt vad du vill ha lagat)

  • Du fyller påsen med grejerna som ska lagas.

  • Repamera lagar och skickar tillbaka.

  • Du hämtar ut paketet och tada: lagat bättre och snyggare än vad du kunde räkna ut, t o m i din vildaste fantasi.

För yes! Precis så var min känsla när jag öppnade paketet: fasen så snyggt! Jag är absolut inte dålig på att sy (valde syslöjd exakt alla elevens val i högstadiet exempelvis) men vissa grejer fixar jag verkligen inte. Exempelvis att sy på supersnygga lappar på min tunna ylletröja med hål på armbågen. 

Repamera - skräddare på distans

Och så det där som jag är för lat för: byta ut alla knappar på min favorit-second-hand-jacka (fyra stycken har saknats ända sedan jag köpte den i Liverpool för fem år sedan) och laga fodret som har slitits isär av mitt idoga användande.

Sen angående kostnaden: totalt landade jackan och tröjan inklusive frakt på 448 kr (249 för jackan och 199 för tröjan). Något jag tycker känns minst sagt värt med tanke på hur snyggt och proffsigt det blev och hur smidigt det var. Samt faktumet att jag nu, för under 500 kr, har två i princip helt nya kvalitetsplagg!

Ge bort en lagning i present

Dessutom tänker jag så här: du själv är kanske ändå ett proffs på det här med att styra upp trasiga plagg (och därmed min raka motsats). Men alla är som sagt inte som du, kanske har du någon i familjen eller bland vännerna som är exakt lika långsam som jag? I så fall, varför inte ge bort ett snajdigt presentkort på en eller två valfria lagningar i present? Världens smartaste och finaste grej tycker jag!

Laga kläder med Repamera

Skoj det här med skräddare på distans, eller hur? Och visst blir du pepp på att prova IRL? Gör det tycker jag!

Repamera hittar du självklart också på min lista med Hållbara shoppingtips.

Vad är din relation till trasiga kläder? Stoppar du allt längst in i garderoben, lagar du ambitiöst eller är du någonstans mittemellan? Och det här med skräddare på distans - vad tror du om det? Berätta!

Detta inlägg är ett annonssamarbete med Repamera men alla ord och åsikter i inlägget är självklart mina egna. Mer om hur jag arbetar hittar du här: Reklamsamarbeten och PR

Klicka gärna på hjärtat om du gillar inlägget, och följ mig på bloglovin' om du inte vill missa något och vill spara inlägg till sen.