Releasefest med INVSN och Kajsa Grytt

Thanks for an amazing release concert! @invsn with #kajsagrytt. And all the love to you for wearing #johannan on stage! I lördags hade INVSN sin releasefest på Scharinska i Umeå, kvällen var helt slutsåld och det med all rätta! INVSN hade bjudit in Kajsa Grytt, Matti Alkberg, Markus Krunegård och Nicole Saboune som gästartister och det är ju minst sagt ingen dålig line-up (Markus Krunegård fyllde exempelvis själv Folkets Hus största scen Idun senast jag såg honom på Umeå Open).

Spelningen var verkligen grymt bra, så om ni får chansen att se dem live i år - ta den! Och lyssna på deras skiva. Extra plus i kanten var och är såklart att både Kajsa och Dennis är två av JohannaNs ambassadörer och att se dem tillsammans på scen bära mina smycken kändes extra fint. Och det gör mig självklart alldeles varm i hjärtat.

INVSN spelade också i GoKväll i fredags och det kan du se här: INVSN i GoKväll De spelar 13 resp 39 min in i programmet.

KajsaGryttJohannaN

Kajsa och jag innan spelningen. Den kvinnan har en stil som är så vansinnigt mäktig. Leopardpäls, läppstift och turban. Så sjukt fint.