Projektidè: inspiration!

Jag har ett litet projekt på gång och skulle behöva er hjälp för det här! En målsättning jag har med JohannaN är att smyckena ska kännas personliga och unika, och att vi som bär dem ska känna att det förstärker vår egen personliga stil. Och jag vet också att det är just det ni alla lyckas med eftersom ni (och jag) matchar med andra smycken, kläder och accessoarer. Billigt, dyrt, nytt, vintage och egengjort.

Jag vet att jag har en fantastisk bredd i mina kunder: samma smycke bärs av 20-åriga killar som 70-åriga damer, av tjejer inspirerade av bondromantik som hårdrock, av trådsmala modeller som vanliga normala kroppar  osv osv. Och det är just det här som jag tänker skulle vara så kul att kunna visa. Vad tror ni om det?

Så mitt projekt är att jag skulle vilja samla alla den modeinspiration som jag vet att ni sitter på! Tanken är att lägga upp era outfitbilder här på bloggen samt i ett album på Facebook, så att vi kan låta oss inspireras av varandra. Bilderna kan visa hela dig, med eller utan ansikte (beroende på vad du tycker känns mest bekvämt) eller bara visa en speciell detalj (som bilden nedan från therez.se)  Hur matchar du ditt JohannaN-smycke? Och vad inspireras du av som sedan syns i din stil? Jag har också tanken om att själv bli bättre på att visa upp hur jag matchar mina smycken, intressant eller tråkigt?

Så vad tror ni? En bra eller dålig idé?

Kram Johanna

Therez matchar Gwang Silver med en ring från H&M och ett gnistrande mobilskal, och jag gillar verkligen idén att matcha just billigare saker med lite dyrare och att man genom själva kombinationen skapar det unika och personliga. Själv bär jag exempelvis oftast billiga baskläder som jag gör lite mer unika genom just accessorar och smycken. Ska visa bilder på det om någon vecka =)