Projekt Bamarang

Den här veckan vill jag tipsa om ett intressant och roligt projekt: Projekt Bamarang. Bamarang är en sajt som erbjuder dagliga designkampanjer med snygga produkter för upp till 70% lägre pris, och bäst av allt: det är  helt gratis att vara medlem. Bamarang finns i flera europeiska länder och den här  veckan är det kampanj i Sverige, Tyskland och Storbritannien på utvalda smycken. Ni kan också läsa en längre intervju med mig om etik, estetik och inspiration på deras blogg.

Och så här beskriver Bamarang sig själva och sin idé:

"Vi tror att snygg design gör oss alla gladare! Vi letar efter världens bästa designprodukter från såväl kända som okända designers och erbjuder dem exklusivt till våra medlemmar.

Varför? Att hitta bra design är inte lätt, men du vet vad du letar efter när du ser det! Alla älskar design som är praktisk, som inspirerar, får oss att skratta eller som bara är vacker.

Vi letar över hela världen efter både kända och okända designers som tänjer på gränserna, som vågar vara nyskapande och tar med dem hem till dig. När vi hittat det som vi vet att du letar efter, erbjuder vi ett begränsat antal produkter till våra medlemmar till fantastiska priser. Men bara under en begränsad tid, så skynda att fynda."