Planering och möten

image

Idag har Bryssel bjudit på spöregn, i stark kontrast till de dryga 20 grader och solsken som varit sedan jag kom förra veckan. Och vad passar väl bättre då än att sitta och planera upp hösten och framtiden? Nu börjar jag känna att jag är på banan igen och kan ta tag i jobbet på allvar igen. Med en lånad telefon kan jag nu också använda Instagram,Skype och andra verktyg jag behöver för att kunna jobba. Och det känns minst sagt skönt att kunna släppa det fokuset. Nu kan jag istället rikta in mig på det jag verkligen älskar: leta nya återförsäljare, boka möten, utveckla webshopen och hålla kontakten med alla fina kunder och butiker.

De närmaste veckorna har jag tre möten inbokade, än så länge. På torsdag här i Bryssel, nästa måndag i Paris och veckan därpå i London. Ska bli riktigt kul!

/Johanna