Planering i Bryssel

Nu är jag i ett regnigt, grått och mörkt Bryssel. Först kl 9 i morse var det dagsljus här, ungefär som hemma i Sverige alltså. Men minus snö och kyla. Gårdagen spenderades på resande fot, varav fyra timmar på Arlanda (mellan Östersunds- respektive Brysselflyget) Men med trådlöst internet passade jag på att effektivt jobba samt titta på Tour de Ski. En rätt bra dag trots allt. Idag började jag morgonen med en tidningsintervju per telefon och sedan jobb framför datorn. Det är mycket nu som ska planeras och klaffa för möten och resor de närmaste dagarna. Och resan till Nederländerna nästa vecka, vecka 2, börjar bli klar nu:

Tisdag - Eindhoven - träffa Lieke samt bokat butiksmöte Onsdag - Utrecht - bokat butiksmöte Torsdag - Amsterdam Fredag - Amsterdam och återfärd till Bryssel.

Och veckan därefter, vecka 3, ser preliminärt ut såhär:

Måndag - Gent Tisdag - Mons - bokat butiksmöte Onsdag - Flyttar hem till Umeå

Så inser nu att det inte verkar bli så mycket Bryssel faktiskt, men strunt samma: de här mötena som nu efter julrushen äntligen blir av har jag ju jobbat för under hösten, och då tar jag självklart chansen! Ser verkligen framemot de kommande 10 dagarna!