Pecha Kucha i Östersund

PechaKuchaJohannaN Imorgon onsdag hittar du mig i Östersund! Kl 18.00 i "Välkommen hem"-tältet på Krogstråket då jag är en av talarna under Pecha Kucha. Svensk Form Jämtland är arrangör och för tredje året i rad bjuder de in till Pecha Kucha under Yranveckan. Pecha Kucha är ett snabbt presentationsformat där talaren pratar till 20 bilder, som visas under 20 sekunder styck, vilket såklart ska bli riktigt spännande eftersom det är första gången jag gör det!

Förutom mig så kommer också dessa att prata: Konstnären och tecknaren Anna Erlandsson Skidåkningsklädmärket Sweare Manusförfattaren och musikern James Masson samt Svensk Form Jämtlands ordförande Katarina Widegren

Mer om eventet hittar du här: PechaKucha Night hos Välkommen Hem! och så hoppas jag vi ses!

PechaKuchaJohannaN