Påsk i Jämtland

Jag hoppas ni har haft en fin påsk! Själv var jag hos mamma och pappa utanför Östersund, och det var riktigt skönt att vara helt ledig i några dagar. Nu är jag definitivt tillbaka i Umeå med ny energi inför nästa veckas säljresa till Stockholm och västsverige. På påskafton åkte vi på en tur upp till Åre, fikade och kikade på byn vars absoluta högsäsong är nu i påsk. Det innebar också att jag äntligen besökte Elina och Andreas på Butik Tegel!

20120410-150635.jpg

20120410-150627.jpg

Butiken öppnade för ungefär 1,5 år sedan och det är verkligen superkul att se att de på den här korta tiden byggt upp en så välbesökt och populär butik! Personligen tror jag det beror på att den känns så personlig och mysig. Dessutom, skön mix av intressanta märken och grym service, vilket är ett koncept som egentligen inte finns någon annanstans i Åre. All heder åt dem!

20120410-150641.jpg