The Organic Oil Co - ekologisk och etisk hudvård från Malmö

The Organic Oil Co utvecklar och tillverkar ekologiska och etiska hudvårdsoljor i sin egen verkstad i Malmö. Handgjort, ekologiskt och rättvist - och väldigt fina förpackningar! Glasflaskor som för tankarna till äldre tiders apotek gör i alla fall mig väldigt glad.

De berättar själva såhär: "Organic Oil Co:s hudvårdsoljor är helt ekologiska och innehåller bara naturliga och giftfria ingredienser som är beprövat bra för huden. Vi utvecklar, tillverkar och tappar alla våra produkter själva i vår mikro-hudvårdsfabrik i Malmö. The Organic Oil Co. Består av Daniel Carlsson och Josefin Kvist. Tillsammans utvecklar och tillverkar vi alla The Organic Oil co:s produkter.

Vi erbjuder en serie ansikts- kropps- och specialvårdsoljor och balms som ger bästa tänkbara skydd för din hud. Våra produkter är helt fria från syntetiska eller giftiga tillsatser - och hjälper din hud att återfå sin naturliga balans, med essentiella fettsyror och näringsämnen.

Med passion för råvaror och personlig omtanke i produktionens alla led är vi ett modernt och kreativt hantverksföretag. Vi är stolta över vad vi gör och vill kommunicera det på ett rakt sätt direkt till dig. Organic Oil Co. är ett etiskt och hållbart alternativ när du väljer hudvård. Alla produkter är tillverkade av noggrant utvalda råvaror av högsta kvalitet som, förutom att vara ekologiskt odlade och certifierade, även är helt rättvisa.

Alla råvaror som vi använder har utvunnits på ett sätt som är inte skadligt för människor, samhällen eller natur. Det innebär att vi endast köper in oljor från väldokumenterade Fair Trade-odlingar, socialt ansvarstagande kooperativ eller andra säkerställda leverantörer, eller använder oljor odlade så lokalt som möjligt."

Produkterna kan du bl a köpa på webbutiken AndFair.se. Hela listan på återförsäljare hittar du här.

Bildlån: www.organicoilco.se