Okejrå, inte än...

För snart en vecka sen sa jag så storstilat hej då för en stund, men nu är jag tillbaka lite smått igen. Tänkte bara säga hej - och nope, ingen bebis än (en vecka kvar till beräknat imorgon). Den här veckan har jag jobbat undan massor från soffan hemma samt hunnit ha min absolut sista föreläsning på två månader (på en gymnasieskola i södra Stockholm i tisdags). Så nu är jag redo! 

Och det här med att fortfarande jobba: helt ärligt är det förbaskat skönt. Ja, att ha något att göra. Jag hade ju så vackert förut tänkt att jag de sista veckorna skulle kunna göra allt sådant jag aldrig kan göra då jag jobbar dagtid. Typ loppisrundor och promenader i solskenet.

Men tji fick ja. Kroppen säger helt enkelt ifrån. Så jag är förpassad till soffan hemma. Och att då kunna jobba framför datorn och sova middag när jag behöver är himla trevligt faktiskt. Utan jobb skulle jag garanterat klättra på väggarna. 

Foto: Damon Hatefi

Foto: Damon Hatefi

Exempelvis har jag lagt in alla produkter från People Tree i Replik:s webshop, hunnit ikapp alla mail och fixat en drös annat också.

Men sen kan nog bebisen få komma ut snart. Är på fullaste allvar så vansinnigt less på det här med att må illa till och från, ha halsbränna och känna mig sådär allmänt lite halvrisig...