Nytt år! Och ny månad.

Nu är alla storhelgerna slut och nu börjar det på riktigt igen! Och som jag har längtat! Nu väntar en intensiv men väldigt rolig månad. Imorgon åker jag till Bryssel igen, för knappt två veckor innan flyttlasset bär av tillbaka till Umeå igen. Men under de här dagarna är också en resa till Nederländerna inplanerad. Amsterdam och Eindhoven är spikat, och sen får vi se om det blir någon mer stad också. Jag ska bl a möta Lieke som jag träffade i Paris innan jul, ska bli riktigt kul!

Den 5e januari får jag äntligen berätta något väldigt väldigt roligt som jag fått hålla hemligt sedan en månad tillbaka. Och, pga av detta flyttar jag tillbaka till Umeå redan den 16e januari =) Mer om det senare såklart! Och i slutet på månaden blir det mest troligt också en tur till Stockholm för några möten m.m.

Härligt, och nu kör vi!