Nya webshopen - med fokus på produktion och hållbarhet

Pjuh, nu är nya shopen up and running! Lite småfix kvarstår fortfarande bakom kulisserna (ungefär en arbetsdag), men överlag blev den precis som jag hade tänkt. Dessutom är jag faktiskt väldigt stolt över att det här projektet har tvingat mig att lära mig flera helt nya saker. Och det är alla grejer som jag på alla sätt har försökt undvika i flera år.

www.johanna-n.com - en webshop med fokus på produktion och hallbarhet

Jag har bl a pushat mig till att själv använda min systemkamera och att fota (innan har jag fegat ur och låtit min extrapersonal sköta den, hrm....haha). Och jag har börjat redigera och fixa med bilder i Lightroom och Photoshop. För mig är det här väldigt stora steg - för det är alla saker som har legat så otroligt långt utanför både mitt intresse och trygghetszon. Men ju mer jag lär mig och ger mig hän desto roligare blir det faktiskt!

Så det är mitt tips: att inse att ibland måste en göra saker för jobbets skull. Och sedan ge sig fasen på att lära sig. Jag köpte denna kurs: Grundläggande fotoredigeringskurs med Emily Dahl och den var så himla bra. Känner mig numera som ett riktigt Lightroom-pro! Och det är ju alltid kul, plus att jag sparar så vansinnigt mycket pengar och tid på att kunna göra sådant här själv.

Så förutom att jag har fixat med alla bilder så har jag också lagt extra mycket fokus på det jag själv verkligen gillar att spana in när jag surfar runt på nätet: produktion och hållbarhet. 

Och med det sagt, hoppas jag att ni ska gilla allt det nya också. Precis som jag skulle bli superglad av att höra mer om vad ni tycker och tänker om nya sajten på www.johanna-n.com.

Är det något ni gillar lite extra? Något ni saknar/vill läsa mer om? Eller är det något som känns ointressant, tråkigt och/eller inte ens fungerar tekniskt? Låt mig veta här i kommentarsfältet så jag kan finlira lite extra!

Angående webbadressen,  så är det en av grejerna som måste fixas till veckan: vi har bytt från en https-adress till en http-adress. Och det gör att om du någon gång surfat in på sidan förut och har det sparat i webläsarens cache och/eller klickar dig in via någon gammal länk så kommer du få ett felmeddelande om att sidan inte finns. Så i väntan på att vi har pekat om alla sidor rätt är det bara att plocka bort ett "S" i adressen så kommer du helt rätt! <3