Ny hemsida: johannanilsson.se

Jag är överlag en rätt rastlös person, men om det är något jag har lärt mig genom åren så är det att prioritera. Att än hur gärna jag vill göra vissa saker så måste de ibland skjutas på framtiden. Allt för att det mest akuta är just mest akut. Och nu äntligen är ett stort (men alltså aldrig akut...) projekt som jag påbörjade för prick ett år sedan färdigt!

Ett projekt som jag tänkte när jag började: "äh tar väl en två veckor eller så?!" I mitt fall kom allt med Klimatklubben emellan, precis som att också skriva bok, lägga ned ett smyckesmärke och föreläsa massvis under våren gjorde. Och sen när sommaren kom behövde jag verkligen vila. ⁠

Men nu är jag alltså äntligen klar: med en sprillans ny hemsida! www.johannanilsson.se⁠

Foto: Linnéa Jonasson Bernholm

Foto: Linnéa Jonasson Bernholm

Ny hemsida, portfolio, grafisk profil och logotyp

En hemsida som ska försöka kapsla in vem jag är och vad jag jobbar med (och bara att klura ut vad jag gör samt vill göra mer av, och sen förklara det på något bra sätt krävde långt mer än två veckor, tro mig!) Ja, en portfolio helt enkelt. Och i allt detta så bytte jag också namn på instagram till @johannanilsson.se. Precis som ny logotyp, grafisk profil samt nya foton tagna av (vid det här laget mina husfotografer) Appendix Fotografi. Och här på bloggen betyder det ny header och profilbild.

Jag känner mig nöjd - kanske för att jag nu verkligen känner att jag vet vad jag håller på med. Vad jag är bra på, vad jag tycker är allra roligast att göra och hur jag ska balansera alla mina ben för en (hyfsat?) vettig arbetsbelastning och okej inkomst. Tror jag i alla fall. Oavsett, jag tror att innan du kan förklara för andra vad du pysslar med måste du ha det klart för dig själv. Och det vet jag nu tack vare allt jobb med www.johannanilsson.se. Det är ju ett bra steg om inte annat.⁠

Eller vad tror du?⁠

Klicka gärna på hjärtat om du gillar inlägget, och följ mig på bloglovin' om du inte vill missa något och vill spara inlägg till sen.