Nu tar vi Norrland till Stockholm

Efter drygt sex år i Umeå är det nu dags att ta nästa steg - och sprida Umeå, Västerbotten, Norrland och det som finns längst in i mitt hjärta: Jämtland till resten av Sverige. Nästa vecka flyttar jag nämligen till Stockholm! JohannaNUmeåStockholm Det känns tråkigt att lämna Umeå - staden, människorna och gemenskapen. Utan allt det skulle JohannaN inte finnas. Men! Stockholm - det känns vansinnigt roligt att nu kunna ta tillvara på alla de möjligheter som finns där. Stockholm är, oavsett hur mycket jag önskar att det inte vore så, tyvärr Sveriges medelpunkt i mångt och mycket. Allt det jag gör kommer helt enkelt att bli lättare: resa, arbeta med press, samarbeten med våra ambassadörer och kundkvällar och events hos våra återförsäljare. DET om något ska bli kul!

Det senaste årets alla flygresor - Umeå-Stockholm - har dessutom tärt en hel del på såväl min energi som plånbok. För er som inte vet: att flyga Umeå-Stockholm tar en timme plus massvis med tid i väntan och till och från flygplatser samt kostar lika mycket som Stockholm-Berlin. Dessutom gör mitt miljösamvete sig påmint vid varje flygresa. Nu kommer jag istället kunna åka tåg dit jag vill - Sverige är ju så pluttigt där nere i södern!

Ja, det känns helt enkelt förbaskat roligt att nu ge sig i kast med det som är något av ett nytt kapitel: Att sprida Norrland till resten av Sverige. Och bli inte förvånade om ni dyker på mig i Umeå igen inom en snar framtid - bara för att jag flyttar betyder det inte att jag inte kommer vara här!

JohannaNs nya adress tillika showroom, med start 1a juni, blir: JohannaN AB Rödabergsgatan 12 113 33 Stockholm

Välkommen!