Nu finns vi även på Tumblr

Nu tar vi steget och siktar på att finnas på ännu ett socialt media: Tumblr. Tumblr är en typ av blogg men där en också lätt delar andras inlägg. Dvs lite som en korsning av en vanlig blogg, Instagram och Facebook. Hey folks, we are now also on Tumblr! We will use our tumblr as our English speaking blog - hope you will love it as much as we do!

I alla fall: vi kommer att använda vår Tumblr bl a som en engelskspråkig blogg. Här i bloggen skriver vi alltid på svenska men vi vet också att vi har en hel del besökare från andra länder så att översätta utvalda inlägg till engelska och publicera dem känns helt rätt just nu. Plus att vi verkligen har en ambition att finnas där just du är: du är kanske en person som älskar Instagram men inte Facebook eller så är Tumblr din grej men inte Twitter - vad vet vi? Oavsett så finns vi nu på alla dessa ställen - så häng med oss där det passar dig:

Tumblr: johannanswe Facebook: johannanswe Instagram: johannanswe Twitter: johannanswe Pinterest: johannanswe Webshop: www.johanna-n.com

Vi ses och ha en fin påskhelg så länge!