Nu finns vår bok Gör skillnad! att beställa!

Reklam för egen verksamhet


Nästa måndag släpps vår bok Gör skillnad! Från klimatångest till handlingskraft. Något som känns svindlande märkligt. I oktober förra året kontaktade Norstedts mig, Emma och Maria, och en månad senare skrev vi kontrakt. I januari och februari skrev vi intensivt (hej nästan alla kvällar genom gemensamma Google-dokument). Under mars, april och maj bearbetades och knådades allt fram och tillbaka tillsammans med vår förläggare, redaktör och formgivare. Och i början av juni skickades boken på tryck - efter några svettiga veckor.

Och nu är den alltså helt klar - och är en BOK!

Foto: Caroline Frankesjö

Foto: Caroline Frankesjö

Boken kommer att finnas på bibliotek och kommer också senare som ljudbok. Samt hos bokhandlar runtom i Sverige. Men för den som inte orkar vänta på det (eller tänker att detta kanske kan vara en finfin present till sig själv eller någon i sin närhet) kan redan nu förbeställa!

Och du hittar den både hos Bokus och Adlibris.

Foto: Caroline Frankesjö

Foto: Caroline Frankesjö

För ett år sedan kände vi tre knappt varandra, och nu har vi en bebis ihop: en bok. Det känns mäktigt och fint. Och vår förhoppning är såklart att boken ska leda till konkreta handlingar - för det är ju vår grundtanke med den. Att den ska leda till handlingskraft. Genom små och stora förändringar i den egna vardagen samt till engagemang och aktivism. För det är ju genom att jobba på alla fronter som vi kan göra skillnad.

Foto: Caroline Frankesjö

Foto: Caroline Frankesjö

Och vi hoppas att boken kan vara det där svaret på kommentaren “men lilla jag, det spelar väl inte så stor roll?!“ Jo hävdar vi. För det är ju många “lilla jag” som bildar en opinion. Och det är så vi kan påverka politik, företag och förskjuta normer. Och det är vad boken handlar om - plus hundratals andra saker.

Foto: Caroline Frankesjö

Foto: Caroline Frankesjö

Vi är som sagt väldigt stolta över den här boken (alla föräldrar är ju det över sin egen bebis!) och hoppas att du ska gilla den och känna att den är värd att läsa!

Och boken finns som sagt redan nu att förbeställa - med leverans till dagen den släpps 2 september - hos Bokus och Adlibris.

Om du har några frågor om boken, dess innehåll eller annat - tveka inte att lämna en kommentar!

Klicka gärna på hjärtat om du gillar inlägget, och följ mig på bloglovin' om du inte vill missa något och vill spara inlägg till sen.