Nu är det klart - nytt kontor

Jag har nu suttit i en företagsinkubator, BIC factory, i drygt två år och det är därför dags att flytta ut! Jag har klurat mycket på vart jag ska kunna flytta för att trivas, och allt har utgått från de här kriterierna:1. Centralt i stan (och ok cykelavstånd hem) 2. Inte alltför dyrt (helst billigt) 3. Bra folk - jag vill absolut inte sitta själv (då kommer jag ju inte träffa någon under dagarna!) och de jag ska sitta med måste vara härliga människor som ger bra energi och som man gärna kan bolla med.

Det här kändes lite grann som en omöjlighet - att billigt och centralt motsade sig själva osv - men så löste sig allt ändå! I mitten på augusti är det i princip bestämt att jag kommer att flytta in på Heja! Labbet. Och kommer därmed att sitta med många som jag redan känner, men som alla jobbar med kreativa saker som event, PR, grafisk form, musik, film osv. Är otroligt peppad, och glad över att saker som man först bara önskar sig sedan faktiskt faller på plats och händer!

20130508-121134.jpg