Nu är boken släppt!

Reklam för egen bok


Igår var det officiellt släppdag för min, Emma och Marias bok Gör skillnad! Och om ytterligare några dagar kommer den att ha landat i de flesta bokaffärer. På torsdag gästar mina två vapendragare GoKväll och på måndag är det jag och Emma som syns i TV4:s Nyhetsmorgon.

Det jag är absolut mest stolt över med vår bok (förutom att vi faktiskt har gjort en! Och att den är himlans jädra snygg tack vare Kristin Lidströms magiska öga och form) är att den uppmanar till handling och aktivism.

Foto: Caroline Solberg

Foto: Caroline Solberg

En bok om att våga ta fajter

Den handlar om att våga ta fajter på jobbet, i bekantskapskretsen, mot företag och i politiken. Och om att förskjuta normer och därmed beteenden.

Vi tre tror helt enkelt att alla individer tillsammans kan skapa den opinion som krävs för att politiken, lagstiftningen och samhället i stort ska steppa upp.

Och vi hoppas att vår bok både ska peppa och inspirera men också vara en stadig kompis som kan ge handfasta råd. Alltifrån bra statistik och argument i framtida klimatdiskussioner till hur du skriver medborgarförslag, blir en smart lobbyist och på allvar kan göra skillnad.

Ja, vi håller helt enkelt tummarna att klimatfrågan ska dominera det allra mesta i höst - och om vår bok kan bidra minsta lilla till detta så är vi vansinnigt tacksamma! (Vi börjar med Gokväll och Nyhetsmorgon som sagt! )

Boklunch och föreläsningar

Och om du är i Stockholm nästa vecka så är du varmt välkommen på Inspirationslunch 12 september på Akademibokhandeln och sen drar min föreläsningshöst igång - något jag ser så mycket framemot. Jag börjar den 16 sep i Landskrona, och mer om den samt var jag är i hösten hittar du här: Föreläsningsschema.

Ses vi någonstans runtom i Sverige i höst?

Klicka gärna på hjärtat om du gillar inlägget, och följ mig på bloglovin' om du inte vill missa något och vill spara inlägg till sen.