Nej, det går inte att jobba för två

De senaste veckorna har jag verkligen känt att att-göra-listan har växt mer än den betats av. En extremt frustrerande känsla. Men jag vet också att den är temporär. November kommer helt enkelt vara lite kaosig. Anledningen?

Ja, att jag har tänkt jobba för två. Damon som under hösten har jobbat tre dagar i veckan är nu hela november på semester och helt ärligt: fy tusan vad det märks! Att som jag försöka klämma in totalt 9 dagars arbetstid på mindre än 6 (jag jobbar ju måndag-fredag samt fyra timmar på lördagar) helt uppenbart inte riktigt fungerar. 

JohannaN slow fashion

Så nu biter jag bara ihop, och längtar tills han är tillbaka om en dryg vecka. Och tills dess får listan på saker jag borde göra växa sig än längre. Och jag ber om ursäkt för att det tar bedrövligt lång tid för mig att svara på mail och att bloggen inte alls får den kärlek den förtjänar. 

Samt att det var länge sen jag så förbenat har längtat efter helg. För oj vad jag ska göra ingenting samt sova (och förhoppningsvis också bli av med den här förkylningen..)