Mitt föreläsningsschema i höst

Jag har sagt det förut och jag säger det igen: fy tusan vad kul det känns med en hel drös inbokade föreläsningar i höst! Och om du bor i närheten av någon av de här platserna så skulle det var så otroligt roligt om du ville och kunde komma. Precis som att du mer än gärna får tipsa vidare om du har någon kompis, släkting eller annan bekant som borde och kan gå! Så här är schemat: 

Lördag 2 september: Västervik

Den cirkulära garderoben fortsätter som projekt även i år (jag föreläste i Kalmar för exakt ett år sedan) och arrangeras av bland annat Länsstyrelsen och Västerviks kommun. Och nu på lördag händer en drös grejer runt om i staden på temat hållbart mode. 

Kl 14-15 föreläser jag om Slow fashion på biblioteket på Spötorget. Det är öppet för alla, gratis och ingen föranmälan krävs. Mer info om dagen och "Den cirkulära garderoben" här.

Och yes, det som känns extra kul är att föreläsningen är lite av en avspark inför studiecirkeln som startar 13 september. Cirkeln arrangeras i samarbete med Sensus Studieförbund och bygger på min och Jennies bok. Mer om cirkeln här.

Foto: Damon Hatefi

Foto: Damon Hatefi

Onsdag 6 september: Sundsvall

Varje onsdag bjussar Kulturmagasinet på lunchkultur. Kl 12-13 den 6e september föreläser jag om Slow fashion. Det är öppet för alla och gratis, men du behöver hämta ut en platsbiljett i receptionen tidigast en vecka innan. Mer info här.

Tisdag 19 september: Skövde

Kl 18-19.30 pratar jag Slow fashion i Sensus lokaler på Rådmansgatan 24 i Skövde. Gratis men föranmälan krävs. Mer info och anmälan här.

Föreläsningen är lite som en kickoff för studiecirkeln som startar i Skövde 25 september och går varannan måndag under hösten. Mer info om cirkeln här

Foto: Damon Hatefi

Foto: Damon Hatefi

Onsdag 20 september: Borås

Kl 17.30-19 föreläser jag på Borås Textilmuseum (d v s favorit i repris, vilket känns så vansinnigt roligt! Jag föreläste ju på samma ställe i november förra året). Mer info här.  

Även Borås kommer att ha en studiecirkel i höst (kolla gärna med Sensus direkt om tid och plats, för jag vet inte om allt är spikat än) Men i Göteborg är det klart, och där kör samma cirkel igång den 12 september. Mer info om det här.

Fredag och lördag 22-23 september: Åre

Under Åre Sustainability Summit föreläser jag kl 11-11.45 på lördagen. Och den här helgen är verkligen ett tips om du vill hitta hållbarhetsinspiration de luxe. Så galet mycket kul och intressant som händer! Hela programmet och biljetter hittar du här.

Tisdag 3 oktober: Göteborg

Tid och plats för min föreläsning på Göteborgs Universitet är inte helt satt än. Men det är under deras temadag om hållbarhet, så en hel del annat kommer också hända under denna heldag. 

Lördag 7 oktober: Saxnäs

Okej, det här kan vara höstens häftigaste grej: en grym inspirationshelg 6-8 oktober i Saxnäs. Tillsammans med bl a Underbara Clara kommer jag att föreläsa och hålla workshops för ett taggat gäng. Tänk grym mat, fjäll, yoga, inspirerande samtal och pepp: ja, så tänker jag mig helgen i alla fall.

Sista anmälningsdag är den 31 augusti (men om en inte hinner till det så kan det vara värt att fråga snällt ändå om det kan tänkas finnas någon plats över?!) Helgen arrangeras av Norrlands Designkreativ.

Jag kommer att hålla min föreläsning ”Att ta risken att bli mindre omtyckt – om att bygga ett starkt varumärke” samt en workshop på temat entreprenörsskap, marknadsföring och varumärkesbyggande. 

Mer om helgen och allt det som händer och ingår hittar du här.

Foto: Damon Hatefi

Foto: Damon Hatefi

Onsdag 11 oktober: Gävle

Frukostföreläsning om Slow fashion med fokus på försäljning och handel: hur kan butiker tjäna pengar på att nischa sig mot hållbart mode? Föreläsningen är för Gävle Citys (en samverkansförening för Gävles butiker och företag) medlemmar. 

Onsdag 25 oktober: Hökarängen, Stockholm

Kl 19-20 föreläser jag om Slow fashion i Söderledskyrkan i Hökarängen. Föreläsningen är öppen för alla. Mer info kommer.

Tisdag 7 november: Nybro

Slow fashion-föreläsning på Nybro Bibliotek. Mer info kommer.

Onsdag 8 november: Kalmar

Projektet Den cirkulära garderoben fortsätter, och jag föreläser i Kalmar som en uppstart för studiecirkeln som också kommer att gå här. Mer info om tid och plats för föreläsningen kommer. Info om cirkeln hittar du här.

Plus förhoppningsvis något mer

Så ja, att jag ser framemot hösten är en underdrift! Och nej, jag ska absolut inte sticka under stol med att vissa av de här föreläsningarna också innebär nätter borta. Och att få sova en hel natt i sträck är något jag definitivt gärna vill testa på. Var ju väääldigt länge sen sist jag sov längre än tre timmar i sträck...)

Men med 11 inbokade föreläsningar måste jag dock ändå säga att det väldigt gärna får bli fler också. För det är verkligen så förbaskat kul! <3

Ses vi på någon av dem?! Håller tummarna!

Klicka gärna på hjärtat om du gillar inlägget, och följ mig på bloglovin' om du inte vill missa något och vill spara inlägg till sen.