Mitt föreläsningschema för hösten och en fin nominering

Den här hösten alltså! Jag är så glad över att jag ska få föreläsa massor - det jag tycker är roligast av allt. Jag har därför slängt ihop en sida här på bloggen med mitt schema, så där så att det ska bli lättare om du vill veta var jag ska hålla hus närmaste månaderna!

Det blir Jönköping x 2, Umeå x 2, Lund, Kristianstad, Södertälje, Stockholm, Ljusdal (och så Ängelholm i fredags förra veckan) Och förhoppningsvis blir det minst några ställen till.

Tisdag och onsdag håller jag två föreläsningar i Jönköping - kom gärna om du har möjlighet!

Till mitt föreläsningsschema

Foto: Sisters in Law

Nominerad till Encouragement for Action

Sen har jag ju helt glömt bort att berätta att jag för några veckor sedan fick veta att jag med JohannaN var nominerad till priset Encouragement for Action i kategorin "Fashion Retail Talks Sustainability".

"Ett uppmuntranspris instiftat för att lyfta utvecklingen inom hållbarhet i modebranschen i Sverige. Utmärkelsen ska också ses som en uppmuntran till att fortsätta på inslagen väg." 

Att få vara nominerad i samma kategori som Filippa K (som vann), Nudie Jeans och Adisgladis är bara det en stor ära. De företag som jag alltid nämner som förebilder när jag föreläser och får frågan om exempel på företag i bräschen. Att då genom mitt smyckesmärke placeras på kartan tillsammans med dem känns stort. Och att bli det i den kategori som handlar om det (varumärke och kommunikation) jag lagt så otroligt mycket tid och kraft på är såklart extra stort. 

Ses vi i höst någonstans? Och har du tips på något jag inte får missa i någon av de städer jag ska besöka? Älskar att upptäcka nya grejer (butiker, caféer, någon park eller annat sevärt) ju!

Klicka gärna på hjärtat om du gillar inlägget, och följ mig på bloglovin' om du inte vill missa något och vill spara inlägg till sen.