Mina favorittofflor från Docksta Sko

Inlägget är ett annonssamarbete med Docksta Sko
 

Det här är mina favorittofflor. Och tänk att de var det långt innan de flyttade hem till mig. Efter att ha tjuvlånat min andra hälfts tofflor i tid och otid (för att springa ut med soporna, gå till tvättstugan, hänga på balkongen, ja ni vet, alla gånger en behöver ett par tofflor) fick jag för nästan exakt ett år sedan ett eget par av honom. Jag vet inte om det var så mycket av kärlek som av irritation över att aldrig få ha sina egna tofflor ifred? Men oavsett, så gillar jag dem skarpt. 

Foto: Damon Hatefi

Foto: Damon Hatefi

Och helt ärligt är jag övertygad om att de kommer att bo hos mig i decennier. För det är ju så ett par tofflor från Docksta Sko funkar. Kvalitet som håller. Extra fint är såklart att mina tofflor (och några till av deras modeller) är gjorda i vegetabiliskt garvat läder. Samt att all deras produktion sker i den egna fabriken i Docksta mellan Örnsköldsvik och Härnösand. Det har den gjort sedan 1923. Och om du har vägarna förbi är du dessutom alltid välkommen till deras fabriksbutik.

Jag tänker att mina tofflor och skofabriken mitt i Sverige är lite av en dold hemlighet. Så därför måste jag fråga: visste du om Docksta innan? Eller har du kanske t o m något eget minne kopplat till tofflorna?

Detta inlägg är ett annonssamarbete med Docksta Sko, men alla ord och åsikter i inlägget är mina egna. Mer om hur jag arbetar hittar du här: PR, press och samarbeten.

Klicka gärna på hjärtat om du gillar inlägget, och följ mig på bloglovin' om du inte vill missa något och vill spara inlägg till sen.