Min älskade butik

JohannaN Frejgatan 47Idag har jag skyltat om hela butiken, samt plockat upp en del nyheter. Bland annat kommer vi fr o m nu sälja noga utvald vintage - vilket känns så galet kul. Jag var verkligen letat upp och plockat ut så mycket fint som jag har dykt på sistone. Vad sägs om den svarta och vita klänningen längst ner i bilden exempelvis? =)

Efter 2,5 veckors semester i södra Thailand är jag så himla fylld med energi. Och allt känns så galet kul med jobbet. På måndag ska jag och Elise ha planeringsdag och strukturera upp några rejäla förändringar i butiken. Allt kommer helt enkelt bli ännu lite bättre. Och det känns bra.

Imorgon är det jag som jobbar i butiken kl 12-16, så om du har vägarna förbi kom gärna in på en kopp kaffe och spana in alla nya fina vintage-plagg! Dessutom, dyker det upp en rejält bra grej här i morgon (an offer you can't refuse typ)

Njut av helgen!