Mer om mig och mer om Slow Fashion

Jag har under de senaste veckorna känt att jag vill visa mer bra hållbart mode och också skriva mer personligt i den här bloggen. Berätta mer om hur jag i vardagen försöker leva mer Slow Fashion och mer hållbart - mina tankar, utmaningar och inspiration. Det finns så många bra märken, företag och initiativ inom just det här området - företag som gör det jag tror på med bra design och självklart bra och hållbar produktion. Och det vill jag lyfta, berätta mer om men också diskutera och utforska tillsammans med er som läser. JohannaJohannaNI oktober bestämde jag mig för att fr o m nu verkligen försöka leva som jag lär. Dvs att alla mina klädinköp samt hår- och hudvårdsinköp ska ske med eftertanke och vara hållbara. Slow Fashion på riktigt.

Under hösten har ni kunnat följa 10 st gästblogginlägg här i bloggen under namnet #slowfashionblogg. Idén var att visa på olika perspektiv och tankar om hållbart mode och Slow Fashion samt att vi tillsammans kan och ska inspirera varandra till att leva lite mer som vi faktiskt värderingsmässigt vill göra. Och efter alla dess fantastiska gästblogginlägg (tack ni som bidragit!) är det nu dags att omsätta inspirationen och peppen jag fått till praktiken. Och det är här utmaningen finns, och som jag blir så taggad på: det är så lätt att snacka och vilja göra gott - men att göra det på riktigt varje dag är något annat. Och det är den resan som jag hoppas att ni vill vara en del av och som vi kanske också kan göra tillsammans?