Lyckan över att få vara en del av The Waves We Make

Hej alla nya bloggläsare! Och hej alla gamla! Det känns verkligen jättekul att fr o m nu vara en del av den nya bloggportalen The Waves We Make som fullt och helt fokuserar på hållbarhet i alla dess former. Jag blev tillfrågad för någon månad sedan om att flytta bloggen hit - och självklart sa jag ja! En intervju med mig om flytten hittas här: Hej Slow Fashion by JohannaN!

The Waves We Make - JohannaNJag har de senaste månaderna känt att jag verkligen vill ta min blogg ett steg vidare - och det här är ett av dem. Jag hoppas att ni ska gilla det nya namnet, designen och upplägget. Och ni som tidigare följt mig, jag hoppas att ni ska hitta fler bloggar här att läsa.

Och som sig bör vid en bloggflytt, så undrar jag såklart: vad vill ni läsa mer om? Finns det något inlägg ni vill att jag ska skriva eller någon fråga ni vill ha svar på?

Kärlek! Johanna