Lieke och Eindhoven

Nu sitter jag i ett hus utanför Eindhoven i Nederländerna hos Lieke, som jag träffade första gången i Paris i december. Dagen har varit rolig men intensiv, och nu jobbar jag ikapp lite framför datorn i väntan på middag. Jag kom till Eindhoven i förmiddags efter drygt två timmar tåg från Bryssel och mötte upp Lieke efter lunch. Vi började med en lång fika, så otroligt inspirerande och kul att diskutera allt det vi har gemensamt: driva företag. Och även om Lieke är illustratör och jag gör smycken så säljer vi i samma typ av butiker, har samma syn på etik och hållbarhet, samma plan och idé kring att göra det vi gör. Plus mycket annat. Så det känns självklart att samarbeta och utbyta tankar och erfarenheter. Lieke hade bokat två stycken möten åt mig hos sina återförsäljare här i Eindhoven, så dit gick vi efter fikat. Två riktigt schyssta butiker som det ska bli kul att följa upp. Och imorgon väntar tåg till Utrecht och ännu ett möte, och därefter Amsterdam.

Men först hemlagad sushi. Och mys med katten.

Mer om Lieke hittar ni här: Liekeland.nl