Kristin Amparo, 28, sångerska, Stockholm

Kristin Amparo, 28, sångerska Ina Kaa, Cleo, Mohammed Ali m.fl. Stockholm "Min klädstil varierar från dag till dag! Jag tycker om att ha just de kläder som jag känner för i nuet. Det kan vara allt ifrån glamorösa aftonklänningar till slitna jeans och ett vitt linne. Ibland bär jag hatt eller kepps, just nu är jag inne på schalar, gärna med fejkpäls. Den här bilden är tagen när jag spelade med Cleo på Umeågalan tidigare i höstas.

Svart är ju alltid snyggt och jag känner mig oftast stark och snygg i svart, men färg är ju lite roligare, man blir liksom glad, särskilt så här i vintermörkret! Jag tror att de som känner mig bäst skulle säga att jag ofta syns i starka färger, inte mycket smink men gärna målade läppar och ett brett leende! Min favoritfärg är dock gul, som solen. Även om jag egentligen gillar alla färger. Smycken bär jag i alla musikaliska sammanhang och även till vardags när jag vill vara extra fin!"