Kerber - svensk design utan mellanhänder

Marielle Kerber är en svensk modedesigner som sedan nittiotalet varit känd och hyllad för sina välsydda plagg, noggrant valda material och vackra design. År 1999 van hon den prestigefyllda Guldknappen och sedan 2012 har hon det egna märket Kerber.

Skärmavbild 2014-09-24 kl. 09.30.21

Alla plagg tillverkas i Kerbers egna fabrik i Hoi An, Vietnam, med sömmerskor utbildade av Marielle Kerber själv, och hon spenderar flera månader per år där. Målet för Marielle Kerber är att alla som är inblandade i tillverkningen av kollektionerna ska känna samma stolthet som hon gör när hon designer dem. Kerber står för en snygg kvalitetsdesign utan mellanhänder som görs av människor med goda arbetsvillkor.

Skärmavbild 2014-09-24 kl. 09.32.28Kerber AW14

Med Kerbers snygga och klassiska design blir plaggen tidlösa och med den höga kvaliteten som de strävar efter blir plaggen en favorit i många år, precis som våra smycken! Att designa och tillverka mode utan mellanhänder är i dagens modeklimat en utmaning och vi på JohannaN uppskattar ett företag som Kerber som gör den extra ansträngningen för att uppnå just det.

Kerber har en webshop, egen butik i Stockholm, samt några utvalda återförsäljare.