Kanske hej för en stund?!

Nu börjar det absolut dra ihop sig för bebis. I fredags jobbade jag sista dagen i butiken och idag har jag insett att jag bör överlämna allt annat till Damon så fort som möjligt. Beräknat datum är 7 april, men det verkar som att den här lilla personen har ungefär lika bra tålamod som jag har. D v s noll och intet. 

Foto: Damon Hatefi

Foto: Damon Hatefi

Så med några dagar nu av sammandragningar och förvärkar inser jag att det nog är bra att vara rejält beredd! Och så tar jag lite en dag i taget. I går föreläste jag i Örebro och imorgon ska jag och Jennie föreläsa på Naturvårdsverkets stora konferens Miljöbalksdagarna. Och jag är tacksam att jag inte behövde ställa in Örebro samt håller tummarna för att jag ska kunna vara med imorgon också. Vill ju det så gärna.

Har i och för sig snackat lite allvar med personen i magen, om att det skulle vara toppen om hen kunde hålla sig inne några dagar till. Men vet inte exakt hur mycket av det som gått fram. 

Så med det sagt, om det blir tyst här fr o m nu och några veckor framåt, så vet ni varför. Jag kommer nämligen att släppa allt under de första veckorna och bara vara i nuet. Och jag hoppas att ni känner er okej med det, samt inte tappar peppen på bloggen bara för att det kommer att eka tomt några veckor?

Foto: Damon Hatefi

Foto: Damon Hatefi

Idag ligger jag därför i soffan och har lite ont till och från. Samt fokuserar järnet på att överlämna allt till Damon i butiken (sjukt svårt för oss båda att komma på vad som behövs göras - och vad som vi eventuellt har glömt?) Så Replik kommer att vara öppet precis som vanligt, och webshoparna och allt annat kommer fungera de också. Det enda som det nog blir lite skillnad med är som sagt bloggen, och kanske några färre uppdateringar på Facebook och Instagram (Damon hinner ju faktiskt inte allt!). 

Och så kör vi slow living för hela slanten från och med nu! 

Mer om mitt tänk har jag skrivit om bl a i dessa inlägg, läs dem (och hoppas du hittar inspiration) om du inte redan gjort det:

Nedkopplad och bortkopplad

Slow living - så funkar det

Slow living - så börjar du

Stor kram!

PS. Kul värre är förresten all uppmärksamhet kring mitt blogginlägg om Gina Tricot. Förutom att det har lyfts i ETC och P3 Nyheter så har också Nyheter 24 och Borås Tidning samt Bon och Omni gjort det. Dessutom har jag också fått frågan om att debattera mot Ginas VD i SVT Opinion Live. Men var tvungen att tacka nej pga att jag verkligen inte vågar eller kan åka till Göteborg där programmet spelas in just nu... Men håller tummarna att någon annan tar fajten! =) DS.

Hoppas du fortsätter att följa mig trots att det kanske just nu inte blir någon uppdatering närmaste veckorna?!

Klicka gärna på hjärtat om du gillar inlägget, och följ mig på bloglovin' om du inte vill missa något och vill spara inlägg till sen.