Kalendarium för Frejgatan 47

Den närmaste månaden är minst sagt fylld med roligheter i butiken - och som vanligt har allt något att göra med hållbarhet och Slow Fashion. Och alla är givetvis välkomna. Så bara att komma själv, med några vänner eller alla du känner. Ju fler desto roligare är devisen jag lever efter! Dessutom börjar vi med våra julöppettider nu på fredag: måndag-fredag 12-18 och lördag 12-16 (så öppet 6 dagar i veckan istället för 3 som vi vanligtvis brukar ha).

Frejgatan 47 - kalendarium för december om vad som händer i butiken: event, pop up shops etc.

KALENDARIUM FÖR FREJGATAN 47:

TORS 26 NOV, kl 18-21 - Vi fyller ett år och firar med stort kalas! Självklart bjuds det på dryck, tilltugg och massor av kärlek. Mer info: Frejgatan 47 fyller 1 år!

FRE 27 NOV, kl 12-18 och LÖR 28 NOV, kl 12-16 - Yawama of Sweden gästar oss med en finfin pop up shop i dagarna två. Ekologiskt och rättvist producerade leksaker och inredning. Mer info: Yawama of Sweden Pop up Shop

LÖR 5 DEC, kl 12-16 - Cornelia Sun och Moyi Moyi gör gemensam sak och gästar oss med en pop up shop. Färggglada kimonos av återbrukade saris från Cornelia Sun och stilrena och klassiska läderväskor från Moyi Moyi skapar en fin stilmässig kombo.

TORS 10 DEC, kl 18-20 - Hållbarhets-AW med Ecosphere.se på plats. Återigen dags för vår populära hållbarhets-After Work. Perfekt för dig som älskar hållbarhetsfrågor och som vill omge dig med likasinnade. Bara att dyka in när som under kvällen - vi bjuder på dryck, tilltugg, livemusik och skön stämning. Ekoreko-webbshopen Ecosphere.se finns dessutom på plats med massor av finheter.

TORS 10 DEC, kl 12-18, FRE 11 DEC, kl 12-18 och LÖR 12 DEC, kl 12-16 - Webbshopen Ecosphere.se gästar oss ännu en gång (favorit i repris helt enkelt!) - men nu i dagarna tre! Massor av härliga ekoreko-kläder och prylar som du inte kan missa. Dyk förbi och prova och kika på allt det som du tidigare bara sett på webben! Mer info: Ecosphere Pop Up Shop

TORS 17 DEC, kl 18-20 - Lånegarderoben gör ett extra gästspel med fokus på festkläder! Kom förbi på en härlig After Work och låna nyårsblåsan, julstassen eller något annat fin för julhelgerna. Ynka 100 kr per plagg och du får behålla det ända till nästa år! Vi bjuder på dryck, tilltugg och roligt folk (se det som ytterligare en hållbarhets-AW - perfekt för dig som inte kan få nog av dem alternativt inte kunde komma den 10e dec!)

Så, ja. Peppen på december vet ungefär inga gränser!