JohannaN firar 8 år med 20 % rabatt

Detta inlägg är ett reklamsamarbete med JohannaN

Foto: Damon Hatefi

Foto: Damon Hatefi

I februari 2009 sedan startade jag mitt smyckesmärke JohannaN, och att det nu har gått hela 8 år måste såklart firas! 

Så därför kör vi 20 % på alla smycken (dock inte FATTA) i webshopen (samt på Replik) fram till imorgon måndag 27 februari kl 23.59. Ange kod LYCKORUS i kassan bara!

Till webshopen: www.johanna-n.com

Och ni som känner mig vet ju att jag är en stark motståndare till rea och priskampanjer, så mer än 20 % rabatt kommer det alltså aldrig någonsin att bli hos JohannaN - bara så du vet. (Mina tankar om det här med rea har jag skrivit om tidigare här: Fuck Black Friday och Varför JohannaN inte har sommarrea)

För säkerhets skull annonsmärker jag det här inlägget: just för att jag rätt uppenbart gör reklam för mitt eget smyckesmärke och min butik. Överdrivet kanske du tycker? Ja, men rätt ska vara rätt enligt Konsumentverket. Mer om hur jag arbetar hittar du här: PR, press och samarbeten.