Johanna, 25, Umeå

"Min garderob består av klänningar, svarta leggings och koftor samt några par jeans och blusar. Leggings är dock oslagbart eftersom det är så vansinnigt bekvämt. Kläder är dock inget jag lägger speciellt mycket pengar eller energi på, utan det mesta är reaplagg från billiga kedjor eller köpta på marknader utomlands. Jag inspireras definitivt av de kläder och den stil som finns i Thailand, och köper den gången per år jag är där på produktionsresa med JohannaN. Hemma handlar jag nästan inte alls. Förutom kanske just leggings och någon kofta..Jag har fruktansvärt svårt att göra mig av med plagg och min garderob är därför rätt stor eftersom den innehåller i princip allt som jag har köpt sen jag var sexton. Jag ser det lite som en sport att förändra de kläder jag redan äger genom nya kombinationer, accessoarer och smycken. Smycken bör jag av naturliga skäl nästan jämt, men oftast inte mer än ett eller två. Jag gillar det enkla och stilrena, och tycker det blir snyggast så. Mina favoritfärger är svart, mörkcerise och senapsgul" Klänning Bangkok, leggings H&M, kofta "ärvd" av kompis, armband Horn, örhängen Horn, vinterskor köpta i en tantbutik i Umeå.