Jobba med oss!

Världens bästa PiaMaria går strax på föräldraledighet - och därför söker vi nu någon som kan fylla hennes plats t o m mitten på juli då hon är tillbaka. Och vi tänker att det kan vara du, eller någon du känner! jobbamedossDu ska kunna jobba 1-3 dagar i veckan, helst tisdag och torsdag, på vårt kontor/butik på Frejgatan 47. Perioden är omgående tom 15 juli. Vi tänker att du söker praktik under någon utbildning, är på väg att själv starta upp företag alt. letar ett extra jobb. Då du främst kommer att jobba med mig, Johanna, är det såklart viktigt att vi trivs ihop! Exakta timmar och dagar planerar vi tillsammans - är du rätt person så är vi flexibla!

Vi tänker att du: - är öppen, trevlig och social. - är noggrann, ambitiös och självgående. - är duktig på att ta egna intiativ men också lyhörd inför andra. - är mode- och hållbarhetsintresserad. - kanske har erfarenhet av servicejobb (butik, restaurang eller dylikt) - är van vid ett högt tempo och inte rädd för att hugga i. - peppad på att lära dig massor av nya saker.

Dina arbetsuppgifter kommer främst att vara: - att arbeta i vår butik med fokus på kundservice och försäljning. - att packa ordrar i vår webshop och till våra återförsäljare.

Men det finns också utrymme för just din specialkompetens och intressen! Älskar du att arbeta med sociala medier? Fotografera? Planera events? Bra! För som sagt, vi letar någon som kan avlasta men också komplettera oss!

Det du får av oss är: - en rolig och inspirerande arbetsplats. - inblick och kunskap om hur det är att driva företag (perfekt om du själv är peppad på att starta!) - arbetslivserfarenhet inom butik, e-handel, marknadsföring och försäljning. - plus möjlighet att fördjupa dig i just det du vill lära dig och som ingår i allt det vi jobbar med!

Låter det kul?! Ja! Maila då till johanna@johanna-n.com - och skriv kort om varför just du skulle vara peppad på att jobba med oss och så bestämmer vi en tid när du kommer förbi butiken på en kaffe!

Och du, om det inte är aktuellt för just dig, sprid gärna ordet vidare! TACK <3