Jag resetipsar och drar själv på semester

Bloggen Resa Medvetet har dragit igång en liten sommarserie med intervjuer från olika personer, och jag har fått äran att vara först ut. Jag pratar om hur och varför jag älskar att resa samt min nypåkomna flygångest. Hoppas du ska gilla! (och såklart, upptäcka allt annat Linda på Resa Medvetet har skrivit om!)

Foto: Damon Hatefi

Och med det sagt så kör jag själv en dryg vecka ledigt nu, men kika in precis som vanligt här på bloggen vettja! För självklart har jag förberett flera inlägg. Däremot tar webshopen en liten paus, så alla beställningar som läggs 14-24 juni kommer att skickas den 25 juni. Och det samma gäller mail, bloggkommentarer och sociala medier: jag svarar och följer upp allt den 25e helt enkelt!

På temat resor: vad är dina tankar och reflektioner här? Lämna gärna en kommentar!

Klicka gärna på hjärtat om du gillar inlägget, och följ mig på bloglovin' om du inte vill missa något och vill spara inlägg till sen.