Jag föreläser i Övik, Umeå och Gällivare

Nu ni, ska ni få se vad som komma skall närmaste två veckorna:

Jag föreläser i Örnsköldsvik 7 maj

Nästa tisdag föreläser jag om Slow fashion i Övik på det som de kallar Krubb&Klokhet. Ja, en lunchföreläsning där det kombineras mat och kunskap. Smart och tidseffektivt tänker jag.

Mer om föreläsningen hittar du här: Slow fashion - föreläsning om hållbart mode på Krubb&klokhet

Jag föreläser i Umeå 9 maj

Två dagar senare föreläser jag på Umeå Kommuns konferens Den koldioxidsnåla platsen. Och då snackar jag Slow business – så tjänar du pengar på hållbarhet.

Mer om den föreläsningen hittar du här: Den koldioxidsnåla platsen - Umeå Kommun

Och det här betyder nästan en hel arbetsvecka i Umeå - något som ska bli väldigt skojigt (jag har redan mutat in mig på mina kompisar på Gröna Trycks kontor, eller som de sa: “då avsätter vi extra fikatid på onsdag då!”) Innan jag flyttade till Stockholm för ungefär 5 år sedan bodde jag 6 år i Umeå, så det är lite som att komma hem att komma dit igen. Så tre heldagar i Umeå och sedan en dag tåg upp och en dag tåg ner (och ja! Det finns inget ställe jag jobbar så bra på som just tåg = längtar!)

Och mer tåg blir det veckan efter - då åker jag upp till Gällivare:

Foto: Magnus Ström

Foto: Magnus Ström

Jag föreläser i Gällivare 15 maj

Onsdagen 15 maj föreläser jag på Passionistas uppstartsevent om min entreprenörskapsresa och allt det jag lärt mig under de här åren. Jag ska snacka vikten av att ta betalt, bygga självförtroende (och hur svåra båda de är!) och så förhoppningsvis kunna inspirera till att det går jättebra att helt och fullt bygga ett företag utifrån sina värderingar.

Mer om föreläsningen hittar du här: Passionista - Gällivare

Och helt ärligt: det här är första gången någonsin det har känts lite som en uppoffring att jag slutat flyga. 15 timmar tåg upp, 5 timmar i Gällivare och sedan 15 timmar (ungefär) tåg ner igen känns sådär. Nattåg visserligen, och det är ju himla smidigt om en kan sova på sådana. Det kan inte jag….

Men oavsett, jag vill aldrig någonsin bli en sådan person som tackar nej till saker för att det är för långt från Stockholm (fy fan!) så självklart vill jag åka. P g a råpeppigt sammanhang och för att när jag föreläste i Gällivare för ett och ett halvt år sedan träffade jag så otroligt många fina människor (och hoppas få träffa några av dem igen). Så ja, jag ser framemot den 15:e maj!

Ses vi på någon av dessa ställen? Hojta till vettja!

Klicka gärna på hjärtat om du gillar inlägget, och följ mig på bloglovin' om du inte vill missa något och vill spara inlägg till sen.