Jag föreläser i Göteborg och Borås

Nästa vecka drar jag på en liten miniturné med föreläsningen Slow fashion - din guide till smart och hållbart mode tillsammans med studieförbundet Sensus. Göteborg och Borås är platserna och det ska bli så vansinnigt kul! (Ja, jag älskar verkligen att föreläsa - det är ungefär det roligaste jag vet, därav min totala pepp så fort det vankas detta!)

Båda föreläsningarna är helt gratis men föranmälan krävs, så hoppas vi ses! <3

Göteborg onsdag 9 november 

Kl 18.30-20.00, Kulturhuset Kåken.

Mer info och anmälan här: Göteborg - Slow fashion - 9 november

Borås torsdag 10 november

17.30-19.00, Textile Fashion Center.

Mer info och anmälan här: Borås - Slow fashion - 10 november

Och jag har som vanligt med mig boken till riktigt schysst föreläsningspris till båda kvällarna.

Samt, i Borås hittar du mig hos finaste Veras garderob kl 15-17 också den 10e november. Då finns jag på plats både för att snacka smycken och boken!

PS. OBS i Sveriges radio P1 pratar om Slow fashion - din guide till smart och hållbart mode här: Modets smutsiga baksida. Och enligt bästa litteraturkritiker-princip blir jag inte riktigt klok på om de hissar eller dissar boken... Så om ni fattar får ni gärna förklara =) Men oavsett så är det himla kul att en hel litteraturkrönika ägnar nästan 10 minuter åt min och Jennies bok tillsammans med Gunilla Anders bok Den lilla svarta - modeindustrins baksida DS.