Jag föreläser 4 gånger 15 min i Västerås 17 maj

Hej hej Västerås! På torsdag kommer jag till Kvarteret Igor och håller 4 supersnabba föreläsningar. 15 minuter styck och schemat ser ut som följer: 

4 mini-föreläsningar i Kvarteret Igor

17.30-19.30 TALKSHOW – Slow fashion; 4*15 minuter om hållbart mode:

17.30 – 10 tips för en mer hållbar garderob.
18.00 – Vårda ömt.
18.30 – Materialskolan.
19.00 – Stilsjälvförtroende.

Mer om kvällen och vad som händer i övrigt hittar du här: Kvarteret Igor

Så om du bor i Västerås skulle det vara så himla roligt om du vill komma! Och om du känner någon som du tror är peppad på ämnet - tipsa gärna vidare. Jag finns på plats hela kvällen för att svara på frågor, så bara dyka förbi på en pratstund om inte annat! 

Foto: Damon Hatefi

Händer i veckan

Annars då? Vad händer förutom Västerås?

Jo, jag njuter av det fina vädret! (och förstår den verkliga lyxen i att kunna välja sitt jobb och sin arbetsplats: att jobba på balkongen är inte alla förunnat!) Och det som känns så himla extra härligt den här veckan är att jag har väldigt lite inbokat. Och ju mindre akuta måsten desto mer tid till att planera framåt och göra alla de där grejerna som jag aldrig riktigt hinner. Och det är en fröjd i sig!

Så det blir helt enkelt lite av allt detta: skriva blogginlägg, planera och förbereda kommande reklamsamarbeten här på bloggen, städa i webshopen och preppa inför mors dag och examenstider, svara på mail och slänga ut trådar till personer som jag gärna skulle vilja jobba med....Plus massor av annat! 

Vad ser du framemot denna vecka? Berätta1

Klicka gärna på hjärtat om du gillar inlägget, och följ mig på bloglovin' om du inte vill missa något och vill spara inlägg till sen.