Jag bär #gröntbandförklimatet

Jag bär #gröntbandförklimatet!⁠

Den här veckan står klimatet i fokus och imorgon fredag den 27 september är det stor klimatstrejk världen över! Ska du gå?⁠

Själv är jag, @emmasundh och @husligheter på Bokmässan i Göteborg för att snacka nya boken och klimat med fullt schema hela dagen. Och precis som oss finns det många som av olika anledningar inte fysiskt kan delta i morgondagens demonstrationer.⁠

Foto: Linnéa Jonasson Bernholm

Så därför: ⁠
Idag och imorgon bär jag #gröntbandförklimatet som ett sätt att visa mitt stöd för klimatstrejken och demonstrationerna som pågår världen över. Jag gör det för alla som inte kan närvara själva vid en demonstration, och jag gör det för att visa att vi alla har ett ansvar att hjälpas åt att ställa om för en hållbar framtid.⁠

Bär #gröntbandförklimatet du också och dela gärna i sociala medier. Tillsammans visar vi att vi är många.⁠

Ikväll bär jag mitt gröna band i SVT Opinion Live kl 22.00 då jag ska prata tillväxt och klimat. Kika gärna!⁠

Mer info om kampanjen hittar du hos @klimatklubben.se, samt att också Expressen skrivit om detta!

Hur visar du ditt stöd för klimatstrejken på fredag?

Klicka gärna på hjärtat om du gillar inlägget, och följ mig på bloglovin' om du inte vill missa något och vill spara inlägg till sen.