Jag är väldigt gärna din genväg

I februari 2009 startade jag JohannaN – och att driva företag är nog den bästa utbildning i självutveckling jag någonsin kunnat önska mig. Även om jag verkligen inte förstod det då. Från att ha varit förvirrad, utan självförtroende och med tanken om att omvärldens förväntningar och krav var något jag tvungen att anpassa mig till har jag steg för steg ändrat hela mitt tankesätt. Det har varit en lång resa (som fortfarande pågår).

Och jag har lärt mig otroligt mycket. Genom att testa, analysera, ompröva, läsa på och lyssna. Jag är absolut inte samma person som jag var för sju år sedan. Och allt det jag idag vet, och också försöker leva efter, är något jag har lärt mig den hårda vägen genom att helt enkelt prova mig fram. ”Trial and error”. Gång på gång. På gång.

Jag är gärna din genväg - personlig självutveckling

Det jag såhär sju år senare önskar att jag hade 2009 var någon som hade kunnat skapa lite genvägar åt mig. Någon som gjort samma resa som jag då var på väg att börja. Någon att få det där självförtroendet av, modet att lita på mig själv och någon som sa att det var ok att strunta i vad andra sa.

Det jag saknade då var någon som kunde stötta mig i att våga lita på mina egna värderingar – och att också våga göra livsval utifrån det. Någon som fanns där när jag kände mig som en vindflöjel så fort omgivningens förväntningar på hur ”saker verkligen skulle vara” gjorde sig påmind.

Nu fixade jag den resan helt på egen hand, men oj så många omvägar. Och oj så mycket tålamod och så mycket hårt arbete det har krävts. Och så jädra mycket onödig ångest. Därför har också tanken om ge tillbaka och att kunna bli den här personen jag själv saknade, vuxit under en längre tid.

Och om jag kan vara den där genvägen samt ge modet att våga följa sina värderingar och sin magkänsla fullt ut – så är det något jag mer än gärna vill vara. Och efter en månad här på Bali känner jag mig nu helt redo för att ta steget att börja med personlig coachning.

Så om du vill skapa ett liv där du är helt sann mot dig själv och där dina värderingar bestämmer riktning för ditt liv så tror jag att jag kan vara det där stödet genom coachning. Och att vara sann mot sig själv handlar först och främst om att verkligen tar reda på hur du vill leva ditt liv och vad du drömmer om på riktigt. Inte vad du borde, förväntas eller anses vilja göra och drömma om.

Sen om det handlar om att driva eget företag, hitta drömanställningen eller att jobba så lite som möjligt, det letar vi oss fram till. Precis som att hitta strategier för att hantera det här med tid, status, pengar och balansen mellan jobb och fritid. Alla en del av omvärldens förväntningar. Saker som jag har processat konstant under sju års tid. Så jag vet vad jag pratar om.

Det jag vill ge dig är att du ska hitta tryggheten att helt och fullt lita på dig själv. Och att dina värderingar och din magkänsla tar dig dit du vill. Att du inte behöver göra avkall eller anpassa dig till något som gör att det känns jobbigt att se dig själv i spegeln varje morgon.

Och då jag är en person som älskar konkreta metoder med tydligt resultat är det också vad du kommer att få. Att bara snacka utan att göra något går emot allt det jag tror på, och därför är det viktigt att du är helt med på att förändring kräver arbete. Så om du känner att det här är exakt det du behöver just nu, tveka inte att höra av dig!

Skriv till mig på johanna@johanna-n.com och berätta med några rader om dig själv samt vad du vill förändra, ha hjälp med och/eller funderar på. Märk ämnesraden med: ”Jag tar gärna en genväg!” Och så återkopplar jag med ett konkret förslag med tidsåtgång, pris samt hur vi steg för steg tar oss dit du vill och behöver. Och är det så att du bara vill veta mer, men inte är helt redo att ta steget än - hör av dig ändå!

All kärlek!