Intervju i Kulturen i P1 om slow fashion

Tjoho nu är jag tillbaka från semestern superutvilad! Och tack för alla fina kommentarer på mitt senaste inlägg Nedkopplad och bortkopplad. Jag har haft en finfin vecka utan nyheter, sociala medier och jobb.

Veckan bestod av möhippa för en kompis i Stockholm, kompishäng i Nordingrå, några dagar hos mamma och pappa utanför Östersund samt två andra kompisars bröllop på Blidö i Stockholms skärgård.

Kulturen i P1 om slow fashion - JohannaN

Den här veckan består av sista arbetet på nya JohannaN-webshopen - samt en intervju med P1. Ber lite om ursäkt för de två svettiga ansiktena (jag samt radiojournalisten Lina) på bilden, men över 2 timmars häng i en sommarvarm butik gjorde sitt till. Kulturprogrammet Kulturen i P1 ska nämligen under hösten sända ett helt program om slow fashion! Gissa hur peppad jag är på det!