Inspiratör för hållbar livsstil 2015

40 Inspiratörer för hållbar livsstil 2015Green Match har utsett 40 personer som inspirerar till hållbar livstil 2015 - och jag är en av dem! Så himla roligt, och självklart är jag galet glad över detta. Att tillsammans med 39 andra bloggar utnämnas till inspiratör är en väldigt fin pepp och också ett kvitto på att den här bloggen verkar ha ett värde för flera än mig! <3

Hela listan hittar du här: 40 inspiratörer för hållbar livsstil och jag tror att, om du inte redan läser allihopa, så upptäcker du säkert minst en ny att följa! GreenMatch motivering samt mitt svar vad så fått mig att välja en hållbar livsstil hittar du här:

JohannaNInspirationInspiratorÅterigen TACK - och är så peppad och glad av att få vara en del av detta eminenta gäng med bloggar!