Inspiration från svunna tider

Idag låter jag mig inspireras av sent sexitiotal/tidigt sjuttiotal. På något sätt får jag de vibbarna av KUGG-kollektionen, det där lite hårda och kantiga grafiska tillsammans med mässingen. Matchar halsbandet gör jag med lätt tuperat hår, en "ny" känning som jag bytte till mig på en klädbytardag förra helgen och min absoluta favoritväska, med just mässingsdetaljer, som jag fyndade på Röda Korset Kupan för några veckor sen. Dvs något gammal, något nytt och något bytt! 20120515-130335.jpg

Och apropå klädbytardagar är jag helt kär i idén! De kläder jag som inte använder längre och som bara låg längst in i garderoben har förhoppningsvis fått ett nytt liv någon annanstans och den här klänningen som jag blev överlycklig över att hitta har ratats av någon annan! Tänk, vad lustigt ändå! Men så härligt! Och så får man nya spännande plagg utan att betala en krona. Man kan bli lycklig för mindre! =)

20120515-130341.jpg